Βιογραφικό

Γειά σας! Ας δούμε μερικές πληροφορίες για την εκπαιδευτική και επαγγελματική μου δραστηριότητα μέχρι και σήμερα. Κατάγομαι από το Πολύδροσο Θεσπρωτίας αλλά κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα. Υπηρετώ την επιστήμη της Λογοθεραπείας από το 2003 αδιάκοπα.

Κατά αρχάς έλαβα πτυχίο BSc. από το τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας των ΑΤΕΙ Πατρών και εν συνεχεία πτυχίο MSc. Διαταραχές Λόγου και Επικοινωνίας σε Παιδιά από το University of Sheffield. Ακολούθως ολοκλήρωσα το ετήσιο πρόγραμμα European Clinical Specialisation in Fluency Disorders (Lessius College, Antwerp & Trinity College, Dublin). Είμαι mentor στο ECSF και έχω λάβει πιστοποίηση κλινικής επάρκειας από το European Fluency Specialist Consortium https://www.europeanfluencyspecialists.eu/

Ξεχωρίζω πάντα (καθώς μου αρέσει ιδιαίτερα) την εκπαίδευση μου σε advance επίπεδο σε Lis’n Tell Storytelling ( https://www.lisntell.co.uk/ ) καθώς και σε πληθώρα πρωτοκόλλων θεραπευτικής υποστήριξης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Μεταφράζω επιστημονικά συγγράμματα (πχ Palin PCI 1η και 2η έκδοση), αρθρογραφώ όταν μου περισσεύει χρόνος και μεράκι, ενώ επιπρόσθετα διοργανώνω επιστημονικά εκπαιδευτικά δρώμενα από το 2007, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσω από πρώτο χέρι πολύ αξιόλογους συναδέλφους.

Με χαρά εξακολουθώ να είμαι μέλος της εταιρείας ειδικής αγωγής ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, της οποίας έχω την τιμή να διευθύνω την διεπιστημονική ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Στην Προσέγγιση συνολικά είμαι ενταγμένος από το 2004 ( https://proseggisi.gr/ ).

Το 2021 ιδρύσαμε συνεργατικά (με δύο συνάδελφους Λογοθεραπευτές) την εκπαιδευτική διαδικτυακή πλατφόρμα m-learn.gr , στην οποία παραχώρησα μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής μου δραστηριότητας. Στην m-Learn έχω την ευκαιρία να εκφραστώ επιστημονικά μέσα από πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε (Q & A’s, θεματικές ημερίδες, παρουσιάσεις βιβλίων, καμπάνιες ευαισθητοποίησης, απευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού) και επιπλέον ασιθάνομαι μέλος μίας ομάδας συναδέλφων που εξελίσσεται παρέα μέσα από τις εκπαιδευτικές της προτάσεις ( https://www.m-learn.gr/ )

Επιπρόσθετα, υποστηρίζω εποπτικά Λογοθεραπευτές τόσο σε ατομικό όσο -κυρίως- σε ομαδικό επίπεδο.